Suha Gradnja

Suha gradnja predstavlja jednu od najčešće primenjenih metoda u dizajniranju poslovnih prostora, stanova i kuća danas. Kroz suhu gradnju realiziraju se spušteni stropovi, pregradni zidovi, zidne obloge, kao i brojni dekorativni elementi. Glavne prednosti ove metode uključuju brzinu izvođenja radova, fleksibilnost i izbegavanje potrebe za štemanjem zidova. Ovo je posebno korisno prilikom adaptacije stana ili poslovnog prostora, jer se smanjuje količina građevinskog otpada i značajno skraćuje vreme potrebno za radove. Pregradni zidovi omogućavaju veću fleksibilnost u planiranju prostora. Osim toga, suha gradnja omogućava protupožarnu zaštitu već sa dvoslojnom oblogom, kao i odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Vise o suhoj gradnji mozete procitati ovdje: Suha gradnja.

Elektroinstalacija

Bavimo se izradom elektroinstalacija jake i slabe struje za kućanstva, zgrade i industrijske objekte. Specijalizirani smo za postavljanje gromobranske zaštite te nudimo instalaciju različitih vrsta rasvjetnih tijela. Također, postavljamo sustave videonadzora, parlafone, antenske sustave te solarnih elektrana.

Suhi Estrih

Suhi podovi, poznati i kao suhe glazure, suhomontažni estrihi ili plivajući podovi, nude niz praktičnih prednosti. Poboljšavaju udobnost življenja zahvaljujući impresivnoj izolaciji od buke, bilo da je riječ o buci prenošenoj zrakom ili buci prilikom hodanja. Ovi podovi brzo i jednostavno se postavljaju s minimalnim vremenom ugradnje. S obzirom na njihovu laganu težinu (približno 25 kg/m2 za gotov pod), ne predstavljaju statički izazov, što ih čini idealnim za lagane stropove, bilo u prefabriciranim kućama ili u starijim zgradama. Dodatna prednost je što ne zahtijevaju vremenski period sušenja, što omogućava da se svi nadalje radovi nastave odmah nakon sušenja ljepila. Iako su nešto skuplji u odnosu na tradicionalnu mokru glazuru, vrhunska zvučna i toplinska izolacija koju pružaju opravdava tu razliku u cijeni.

Hidroizolacije

Specijalizirani smo za pružanje profesionalnih usluga hidroizolacije za sve vrste objekata. U procesu izrade hidroizolacije koristimo se najsuvremenijim tehnologijama i prateći najnovije trendove vodećih svjetskih proizvođača opreme i materijala namijenjenih hidroizolacijskim sustavima i sanaciji.

Iskopi Bagerom

Kada su tereni nepristupačni za velike bageriste, mini bager dolazi do izražaja! Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i agilnosti, može se kretati kroz uske prostore gdje veliki bageri ne mogu pristupiti. Kopanje s mini bagerom je znatno brže i učinkovitije u odnosu na ručne metode, a trošak je gotovo identičan, s tim što se posao završava mnogo brže. Na raspolaganju smo za sve vrste radova s mini bagerom: kopanje temelja, postavljanje instalacija, kanalizacijskih i vodovodnih mreža. Uključuje i kopanje bazena, bunara i kanala za navodnjavanje. Također, nudimo mogućnost rušenja zidova pomoću čekića (pikamera) i razbijanja cijelih objekata.

Adaptacije Stanova

Adaptiramo stanove koristeći najnovije trendove i materijale. Specijalizirani smo za hidroizolaciju, suhomontažne radove i radove s mini bagerima u nepristupačnim područjima. Nudimo postavljanje električnih i vodovodnih instalacija, kao i suvremenu rasvjetu i videonadzor. Naš cilj je pružiti vam estetski i funkcionalan prostor uz visoku profesionalnost i kvalitetu.